Despre mine

De mica mi-a placut sa scriu, am cochetat chiar cu poezia, si de mai multe ori mi-a trecut prin minte sa-mi fac un blog. Mi-am dorit sa vorbesc despre ceva semnificativ, dar mi-a fost greu sa aleg o tema care sa merite implicare deplina.

Dupa ce am ramas insarcinata, am realizat ca mi se intampla multe lucruri despre care nu auzisem si despre care nu gasisem prea multe informatii nici pe internet. La fel s-a intamplat si odata cu venirea pe lume a micutului David Constantin. Acela a fost practic momentul in care a inflorit in mine dorinta de a vorbi deschis despre ceea ce s-a intamplat – gandindu-ma ca viitoarele mamici sau mamicile (dupa caz 😀 ) ar putea gasi utile intamplarile relatate.

Am 32 de ani, lucrez in multinationale din 2007 si ani la randul am incercat sa-mi valorific potentialul, pentru a-mi demonstra in primul rand mie faptul ca pot excela in domeniul in care activez. Dupa ce am nascut, am inteles ca cea mai mare realizare este propriul copil si ca sentimentul de mama iti ofera, asa cum toate mamicile stiu deja, o satisfactie care nu se compara cu nici un job sau ascensiune profesionala. Este efectiv menirea noastra si m-am simtit binecuvantata inca din prima clipa in care am aflat marea veste. <3

Si nu, nu este vorba despre a avea ocupatie cat stau acasa. In aceasta perioada, timpul parca se comprima, iar „a avea timp” devine practic imposibil. :)) Dar e minunat gandul ca as putea fi de ajutor, in timp ce fac cu drag ceea ce-mi place (povestesc, scriu, postez).